Світоліна і Долгополов пробилися у третє коло престижного турніру в Індіан-Уеллсі

Поділитися
Світоліна і Долгополов пробилися у третє коло престижного турніру в Індіан-Уеллсі Світоліна обіграла німкеню © btu.org.ua
У третьому колі зіграють три представники України.

Еліна Світоліна і Олександр Долгополов пробилися у третє коло престижного турніру в американському Індіан-Уеллсі.

Світоліна у другому колі здобула вольову перемогу в протистоянні з німкенею Аннікою Бек. Українка невдало розпочала зустріч, програвши перші три гейми. Потім Світоліна взяла чотири подачі поспіль, але все одно віддала сет суперниці. У другому сеті Бек подавала на перемогу в матчі за рахунку 5:4, але перша ракетка України зуміла перевести партію на тайбрейк, а потім і у вирішальний сет. У третій партії українка не залишила німкені шансів - 4:6, 7:6 (0), 6:1.

У третьому раунді на Світоліну чекає протистояння з дев'ятою сіяною Робертою Вінчі. Рахунок особистих зустрічей українки та італійки - 1:1.

У чоловічому турнірі до наступного кола пробився Олександр Долгополов. Українець переграв представника Нідерландів Робіна Хаасе - 6:4, 6:2. У третьому раунді Долгополов зіграє з французом Рішаром Гаске.

Ще один український тенісист Ілля Марченко пройти друге коло не зумів, поступившись швейцарцю Стену Ваврінці у двох сетах - 3:6, 2:6.

Читайте також: Світоліна виграла турнір в Малайзії

Нагадаємо, на стадії третього кола в США також зіграють Леся Цуренко та Катерина Бондаренко, причому вони посперечаються за вихід у наступний етап в очній дуелі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі