Світоліна хоче стати найкращою тенісисткою в історії України і обійти Медведєва

Поділитися
Світоліна хоче стати найкращою тенісисткою в історії України і обійти Медведєва Світоліна прагне вийти у фінал турніру Великого шолома © twitter.com
Українська тенісистка Еліна Світоліна поділилася планами на майбутнє.

Перша ракетка України Еліна Світоліна має намір в майбутньому стати найкращим гравцем в історії українського тенісу і перевершити досягнення Андрія Медведєва.

Саме Медведєв є єдиним представником України, якому вдалося зіграти у фіналі турніру Великого шолома. У 1999-му році тенісист зіграв у вирішальному поєдинку Ролан Гаррос, а його найкращим результатом в світовому рейтингу АТР було четверте місце.

"Зараз моя мета - перевершити Андрія Медведєва. Я працюю над цим. Є багато молодих дівчат, що грають добре. Думаю, деяким з нас потрібен час.

Мої результати показують українській молоді, що кожен здатний домогтися успіху за рахунок старанної роботи і невеликої частки удачі. Це показує їм, що все може статися. Перемога над Сереною Вільямс у чвертьфіналі Олімпійських ігор була особливою - я виграла матч для своєї країни. Я щаслива, що стала частиною успіхів України у спорті", - сказала Світоліна у коментарі The Courier Mail.

Світоліна за підсумками року встановила нове досягнення українського тенісу. Вона стала першою українкою, якій вдалося закінчити рік в топ-15 рейтингу WTA.

Читайте також: Світоліна встановила нове досягнення українського тенісу

Крім того, тенісистка встановила кар'єрний рекорд за сумою призових, зароблених за один сезон. У 2016-му році турнірні успіхи принесли Світоліній 1,678 мільйона доларів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі