Світоліна, Цуренко і Бондаренко зробили крок у третій раунд US Open

Поділитися
Світоліна, Цуренко і Бондаренко зробили крок у третій раунд US Open Цуренко вперше в кар'єрі пройшла у третє коло US Open © btu.org.ua
Стаховський продовжити боротьбу на турнірі в США не зумів.

Три українські тенісистки продовжують успішний виступ на Відкритому чемпіонаті США. Еліна Світоліна, Леся Цуренко та Катерина Бондаренко пройшли в третій раунд.

Світоліна пробилася до третього кола US Open другий раз поспіль. У матчі другого раунду перша ракетка України не без проблем обіграла американку Лорен Девіс - 6:1, 4:6, 6:3. У третьому колі Світоліна зіграє з Петрою Квітовою, якій зовсім недавно програла у чвертьфіналі Олімпіади.

Цуренко у другому раунді розібралася з представницею Китаю Ван Яфань. Українка поступалася по ходу кожного сету, але зуміла в підсумку залишити обидві партії за собою - 7:5, 6:3. У наступному раунді на неї чекає протистояння з 12-ою сіяною Домінікою Цибулковою. Зазначимо, що Цуренко вперше у своїй кар'єрі пробилася до третього кола US Open.

Бондаренко на цій стадії зіграє вперше з 2009 року. У другому колі українка виграла у китаянки Сайсай Чжен - 5:7, 7:6 (5), 7:5. Наступна суперниця Бондаренко - Анастасія Севастова з Латвії.

У чоловіків припинив боротьбу на турнірі Сергій Стаховський. У другому колі він програв сьомому сіяному Марину Чилічу. Стаховський не зумів виграти у хорвата жодного сету - 1:6, 2:6, 3:6.

Нагадаємо, раніше вибули з боротьби також Катерина Козлова та Олександр Долгополов, який не зумів закінчити свій матч.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі