Світоліна, Бондаренко і Долгополов зазнали поразки в Пекіні та Токіо

Поділитися
Світоліна, Бондаренко і Долгополов зазнали поразки в Пекіні та Токіо Світоліна не впоралася з росіянкою © btu.org.ua
Українські тенісисти невдало провели чергові матчі на азіатських турнірах.

Еліна Світоліна, яка є 18-ю ракеткою світу, не зуміла подолати бар'єр другого раунду турніру WTA Premier Mandatory в Пекіні. Суперницею українки була росіянка Анастасія Павлюченкова. Матч тривав 2 години 6 хвилин, за які харків'янка зуміла зробити 4 подачі навиліт і допустила 4 подвійні помилки, поступившись за підсумками трьох сетів: 4:6, 6:1, 3:6.

З аналогічним результатом свої виступи у Пекіні завершила Катерина Бондаренко - 85-й номер рейтингу WTA. Українка за 1 годину 25 хвилин поступилася 14-й ракетці турніру Медісон Кіз. Американка віддала суперниці лише перший сет, після чого виграла дві партії: 3:6, 6:1, 6:0.

На першості ATP в Токіо в основній сітці вступив у боротьбу Олександр Долгополов, покинувши змагання вже в першому раунді. Опонентом найкращого тенісиста України був американець Сем Куеррі, який залишив за собою обидва сети: 7:6 (5), 6:4. Варто відзначити, що це перший матч, зіграний Долгополовим з першого раунду US Open в кінці серпня.

Читайте також: US Open: сенсація від Марченка, травма Долгополова, успіх Світоліної

Варто відзначити, що вчора, 4 вересня, ще один українець Денис Молчанов став переможцем парного Челленджера в турецькому Агрі. У фіналі Молчанов разом з російським напарником Костянтином Кравчуком обіграв російсько-білоруський дует Олександр Ігошин/Ярослав Шила: 6:3, 7:6 (4).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі