Суркіс: Ми плануємо придбання, а наших футболістів купувати не хочуть

Поділитися
© kameniar.franko.lviv.ua
Керівництво футбольного клубу "Динамо" (Київ) планує продовжити купувати футболістів, повідомив президент ФК Ігор Суркіс.

"Купувати будемо, а от з продажем питання складніше. Поки конкретних пропозицій щодо наших футболістів не отримували", - сказав він в інтерв'ю журналістам, повідомляє інформаційний відділ ФК "Динамо".

І.Суркіс підкреслив, що у напрямку посилення складу команди "ведеться робота".

"Якщо буде можливість посилити кожну лінію якісним футболістом, який відразу заграє в основному складі, ми з задоволенням це зробимо. І немає значення, це буде європеєць або бразилець", - зазначив президент клубу.

При цьому він відмовився назвати конкретні прізвища: "Є прізвища, але озвучити їх я вам не можу. Спробуємо зробити придбання вже до виходу футболістів з відпустки, щоб команда укомплектованою поїхала на збір".

Окрім того, І.Суркіс сказав про плани "Динамо" щодо відзначення у 2012 році 85-річчя з дня заснування клубу: "Вважаю, це свято ми повинні відзначати щодня...Ми будемо намагатися у серпні запросити до Києва один із топ-клубів Європи і зіграти з ним товариський матч, присвячений 85-річчю "Динамо". Також проведемо зустріч ветеранів "Динамо" і "Спартака".

"Будуть й інші акції. Футболісти нашої команди разом з віце-президентом Олексієм Семененком виїжджатимуть до шкіл, лікарень, інтернатів, надаватимуть дітям допомогу. Це буде велике свято, яке у нинішній час ми можемо подарувати нашим уболівальникам. Вважаю, ювілейний рік має пройти під гаслом допомоги дітям", - підкреслив президент столичного "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі