Суркіс: Євро-2012 об'єднало всі політсили

Поділитися
© yugopolis.ru
Президент ФФУ Григорій Суркіс вважає, що Євро-2012 об'єднало всі політичні партії.

Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

«Історія появи ідеї, а потім і просування самого турніру у нашій країні тісно переплетені з великою політикою. Адже який ще привід міг так об'єднати абсолютно різні політичні сили і знайти всебічну підтримку на самому верху, незалежно від того, хто там перебував? Схвалив ідею взяти участь усім світом у настільки грандіозному справі як чемпіонат Європи екс-президент Леонід Кучма. У 2007 році у Кардіффі активну участь приймали перший президент Леонід Кравчук та екс-президент В.Ющенко. А завдяки нинішньому президентові України Віктору Януковичу ми зробили у підготовці той вражаючий ривок, після якого відпали всі питання - відберуть, не відберуть. Євро-2012 буде нашим!

Президент ФФУ відзначив, що після історичної перемоги у Кардіффі йому багаторазово доводилося повертатися до цієї теми і пояснювати колегам в УЄФА, що серед широкого спектру українських політичних сил немає, і не може бути в принципі опозиції до чемпіонату Європи.

«Адже питання виникали саме внаслідок бурхливих політичних подій у нашій країні, безпосереднім свідком яких, в силу обставин, що склалися, став і Союз європейських футбольних асоціацій. Але, незважаючи на всі перипетії, наш вітчизняний політикум із честю дотримав слова - прапор проекту Євро-2012 в запалі пристрастей ані влада, ані опозиція не опустили і не осквернили», - зазначив він.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі