Суркіс виступив проти появи баскетбольного "Динамо"

Поділитися
Суркіс виступив проти появи баскетбольного "Динамо" Суркіс не хоче, щоб використовувався бренд "Динамо"
Президент однойменного футбольного клубу не хоче, щоб у баскетболі використовувався бренд його команди.

Ігор Суркіс вважає, що в українському баскетболі не повинно бути київського "Динамо". Президент однойменного футбольного клубу повідомив про це у Федерацію баскетболу України.

Як повідомляє офіційний сайт ФБУ, після того, як стало відомо, що чоловічий баскетбольний клуб "Динамо" збирається виступити у новому чемпіонаті України, президенту федерації Михайлу Бродському телефонував голова спортивного товариства "Динамо", який цікавився, чому з ним не було узгоджене питання появи чоловічої баскетбольної команди під однойменним брендом.

Також на адресу ФБУ надійшов лист за підписом президента футбольного клубу "Динамо" Ігоря Суркіса, який наполягає на тому, що баскетбольна команда не має права використовувати бренд "Динамо", тому що це зареєстрована торгова марка.

Нагадаємо, раніше БК "Динамо" подав заявку на участь у наступному чемпіонаті України. Також про бажання виступати в першості заявляли кременчуцький "Кремінь" та нова команда з Одеси, яка поки не має назви.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі