Суркіс виступив проти перенесення дербі з "Шахтарем"

Поділитися
Суркіс виступив проти перенесення дербі з "Шахтарем" Ігор Суркіс виступив проти можливого перенесення всеукраїнського дербі
Головний тренер збірної України Михайло Фоменко вважає, що в інтересах збірної провести центральний поєдинок 8-го туру між киянами та " гірниками " в інший час. У "Динамо" і "Шахтарі" виступають проти перенесення.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс виступив проти перенесення всеукраїнського дербі проти донецького "Шахтаря".

Поєдинок в рамках 8-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги заплановано на 5 жовтня, однак головний тренер збірної України Михайло Фоменко виступив з ініціативою перенести матч, в якому візьмуть участь близько 8 кандидатів в основний склад "синьо-жовтих". На думку Фоменко, так би гравці мали більше часу на відновлення після напруженого протистояння, і прибутку би у розташування збірної на матч відбірного турніру Євро-2016 проти Білорусі в кращій готовності .

Проте ідею Фоменко не підтримали у клубах - ні в "Динамо", ні в "Шахтарі".

"Я ні за які переноси не виступаю. Якщо будуть переносити тільки цей матч - я цього зробити не дам. Щоб не говорили, що "Динамо" і "Шахтар" хочуть для себе кращі умови. Переносите тоді всі матчі і з "Дніпром" і "Металістом", щоб всі були в рівних умовах", - зазначив Суркіс.

"Ми повинні грати 5-го числа, значить ми зобов'язані дотримуватися всі норми. Якщо головний тренер збірної скаже, щоб грали, щоб був кращий ігровий тонус, то будемо грати. Я ж не тренер. Якщо ні, то граємо в той час, коли нам призначать. У нас є п'ятниця, субота і неділя - майже три доби на відновлення. Футболістам, професіоналам, навпаки, в такому ігровому ритмі грати краще", - зазначив динамівський президент в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін висловив схожу думку з Суркісом, не підтримала ідею Фоменко і Прем'єр-ліга.

Додамо, що напередодні дербі "Динамо" зіграє 2 жовтня матч Ліги Європи проти румунської "Стяуа", а "гірники" 30 вересня зустрінуться з португальським "Порту" в рамках Ліги Чемпіонів.

Нагадаємо, що в чемпіонаті Прем'єр-ліги "Динамо" наблизився до "Шахтаря" на відстань в один заліковий пункт. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі