Суркіс відправив Блохіна у відставку через незадовільні результати

Поділитися
Суркіс відправив Блохіна у відставку через незадовільні результати Олег Блохін йде © football.ua
Президент київського клубу все-таки зважився звільнити головного тренера, який довгий час був символом "Динамо". Поразка від "Шахтаря" стало останньою краплею.

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін пішов у відставку після домашньої поразки 0:2 команди від донецького "Шахтаря" у рамках відкладеного 19-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

Судячи з усього, рішення було прийнято після спілкування з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом, який зовсім нещодавно вказав на те, що не буде терпіти другого поспіль бронзового фінішу динамівців.

Спочатку про це повідомив сам Блохін на післяматчевій прес-конференції. Тренер увійшов до прес-центру "Олімпійського" з запізненням, і оголосив: "У мене два слова: я йду у відставку. Інші питання - до президента". Після чого він пішов з зали.

Трохи пізніше факт відходу Олега Володимировича з посади головного тренера було підтверджено на офіційному сайті: "За незадовільні результати команди", - йшлося в повідомленні клубу.

Зазначимо, що Блохін перебував на межі відставки кілька разів, проте в кінці 2013 року президент Ігор Суркіс підтвердив, що тренеру дають ще один шанс.

Поки не повідомляють, хто буде виконувати обов'язки головного тренера і готувати "Динамо" до матчів чемпіонату Прем'єр-ліги і Кубка України. Нагадаємо, що в 1/2 фіналу турніру 7 травня "біло-сині" зустрінуться з одеським "Чорноморцем".

Нагадаємо, що Блохін прийшов у "Динамо" на місце Юрія Сьоміна - у вересні 2012 року - після низки невдач у чемпіонаті, Лізі Чемпіонів і Кубку України. Примітно, що Сьомін був відправлений у відставку після поразки від "Шахтаря".

При Блохіні динамівці показали мало не найгірший результат за історію "Динамо" в незалежній Україні: у 65 матчах кияни здобули лише 61 відсоток можливих очок. Стовідсотковий результат динамівці продемонстрували тільки в Кубку України, і через те, що в попередньому розіграші вибули на стадії 1/8 фіналу після зустрічі з "Шахтарем" - тоді командою керував Сьомін.

Додамо, що з Блохіним динамівці не здобули жодного офіційного трофея, вперше в історії вигравши лише бронзові нагороди чемпіонату.

Таким чином, Блохін став черговим тренером в Прем'єр-лізі, який пішов у відставку під час сезону. У 2014 році в лютому таким шляхом пішов наставник "Металіста" Мирон Маркевич. !zn

Читайте також:

Матч "Динамо" - "Шахтар" розпочався яскравим модульним шоу на підтримку єдності України

Сьомін назвав причини невдач його колишньої команди: Забудьте про футбол 20-річної давності

Блохін встановив новий антирекорд з "Динамо"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі