Суркіс упевнений, що Ярмоленко ніколи не вчинив би так, як Коноплянка

Поділитися
Суркіс упевнений, що Ярмоленко ніколи не вчинив би так, як Коноплянка Суркіс умовив Ярмоленка продовжити контракт © Спорт-Экспресс в Украине
Президент "Динамо" розповів про продовження контракту з лідером команди, а також пообіцяв відпустити його в хороший європейський клуб.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів про те, як йому вдалося переконати Андрія Ярмоленка підписати з київським клубом новий контракт, а також порівняв свого провідного гравця з Євгеном Коноплянкою, який пішов з "Дніпра" на правах вільного агента.

"Мені наводили приклад Євгена Коноплянки, який пішов з "Дніпра" безкоштовно. Але ось що я вам скажу: з цим гравцем не працював, і судити про його людські якості мені як мінімум складно. Зате добре знаю Ярмоленка і гарантую: як Коноплянка він з рідного клубу ні за що б не пішов, навіть якщо не підписав би зараз новий контракт на п'ять років. Занадто дорожить Андрій думкою вболівальників, повагу яких мріяв би зберегти.

Напевно, я відчував би себе неповноцінним президентом, не зумівши переконати Ярмоленка. Але перед нашою з ним зустріччю відчував, що знайду потрібні слова, включивши в цьому випадку, що важливо підкреслити, не так фінансові, як чисто людські важелі. І тепер знову хочу сказати вам, що щасливий працювати з таким порядним хлопцем", - підкреслив Суркіс в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".

За словами президента "Динамо", фінансова сторона питання при підписанні нового контракту не мала вирішального значення: "Ви можете вірити мені чи ні, але грошовий фактор не був у цій ситуації вирішальним. Строго кажучи, він зайняв у нашій розмові з Андрієм не більше хвилини. В іншому ж була нормальна чоловіча розмова, я приводив йому доводи, що такий знаковий футболіст для нашого клубу і всієї країни не може піти просто по закінченні контракту. Це буде нонсенс для сучасного європейського футболу".

У той же час президент "Динамо" знову пообіцяв відпустити Ярмоленка в топ-клуб: "Запевняю: все буде цивілізовано, ніхто не стане чинити Андрію перешкод грати в хорошій європейській команді - він це заслужив. А поки у нього є можливість рости з тим клубом, який зробив його нинішнім Ярмоленком".

Читайте також: Срна вважає, що Ярмоленко переріс "Динамо" і чемпіонат України

Нагадаємо, влітку Ярмоленко міг піти з "Динамо", однак Суркіс не відпустив свого лідера, мотивувавши це тим, що "не хоче осоромитися в Лізі чемпіонів".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі