Суркіс пояснив, чому довірив тренувати "Динамо" молодому Сергію Реброву

Поділитися
Суркіс пояснив, чому довірив тренувати "Динамо" молодому Сергію Реброву
Досвідчений і авторитетний фахівець не захотів їхати в Україну, і Суркіс віддав тренерський місток легенді команди, молодому спеціалісту, на якого він покладає великі надії.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс сподівається, що призначення Сергія Реброва головним тренером команди допоможе "Динамо" знайти свою гру - навіть незважаючи на те, що новий наставник - молодий і недосвідчений.

За словами Суркіса, він був готовий запросити в команду іменитого фахівця, проте через нестабільну ситуацію в країні, переговори не увінчалися успіхом.

"Я не буду посилатися на важкий час. Запрошувати просто тренера, який подає надії на Заході - ризик. Запросити досвідченого, іменитого - на сьогодні це неможливо. З тим, що діється в країні, сюди ніхто не приїде. Ми ж не знали, що Ребров виграє Кубок, команда значно покращить гру - і я вів переговори. Я не буду говорити з кимось, щоб зайвий раз не збурювати громадськість, але я вів переговори з хорошими тренерами, які чогось досягли в цьому житті. Я отримав відповідь - ви не знаєте, що у вас буде завтра з країною і з футболом", - зізнався Суркіс.

Нагадаємо, що після звільнення Олега Блохіна Суркіс призначив Реброва виконуючим обов'язки. Як повідомляли різні джерела, поступово президент переконався в тому, що дасть шанс молодому тренеру, у випадку якщо той виграє Кубок України-2013/14. Через кілька днів після того, як кияни здолали у фіналі донецький "Шахтар" 2:1, Ребров отримав повноцінні повноваження на тренерському містку.

"Ребров - не рятувальна паличка, яку я призначив заради призначення. У нього інтелект, він знає мови та підходи до хлопців", - зазначає Суркіс з надією, що новий наставник покращить гру і результат динамівців.

Нагадаємо, що кияни завершили сезон у Прем'єр-лізі з клубним антирекордом - на 4-му місці - однак при цьому перемогли в Кубку і завоювали право стартувати в Лізі Європи з основного, групового раунду. !zn

Читайте також:

Суркіс вважає, що збереження нинішнього складу "Динамо" важливіше за гучні трансфери

"Динамо" виграло перший трофей за три роки, обігравши "Шахтар" у фіналі Кубка України

Саленко підтримав Реброва в бажанні перебудувати гру "Динамо"

"Динамо" встановило черговий антирекорд, вперше в історії опинившись поза межами п'єдесталу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі