Суркіс побачив, як в очах Блохіна "згас вогник"

Поділитися
Суркіс побачив, як в очах Блохіна "згас вогник"
Президент "Динамо" відвідав матч чемпіонату Іспанії між майбутнім суперником киян у Лізі Європи і мадридським "Реалом". Своїми враженнями він поділився з наставником своєї команди.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс вражений грою "Валенсії" - суперника киян 1/16 фіналу Ліги Європи - в недільному матчі чемпіонату Іспанії з "Реалом" (2:3), яка перетворилася для обох команд у напружений поєдинок.

Суркіс поділився своїми враженнями з наставником "Динамо" Олегом Блохіним, і той, за словами президента, був прикро вражений почутим.

Однак, президент "Динамо" не знімає зі своєї команди завдання пройти "кажанів" в 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Я дивився останній матч "Валенсії", і повинен сказати, команда справила на мене сильне враження, я навіть не очікував, що вона настільки потужно зіграє з "Реалом", - наводить офіційний сайт "Динамо" слова Суркіса.

"Розмовляв на цю тему з Олегом Блохіним, і бачив, що той вогник, який був у нього при жеребкуванні, трохи згас. Думаю, треба не просто працювати, а працювати протягом місяця і шести днів. Цього достатньо, щоб добре підготуватися. Психологічно ми будемо розвантажені, а "Валенсія", напевно, знаходиться не на тому місці, на якому хотіла б", - зазначив Суркіс.

Нагадаємо, що в 1/16 фіналу Ліги Європи "Динамо" зустрінеться з іспанською "Валенсією" - як і в розіграші Кубка УЄФА-2008/09, коли кияни успішно подолали перший раунд плей-офф, двічі зігравши внічию 1:1 і 2:2, і отримавши перевагу в підсумковому результаті завдяки двом голам Артема Кравця.

Суркіс вважає, що "Валенсія" і зараз, коли перебуває в далеко не найкращому стані, стане хорошою перевіркою евроамбиций киян.

"Якщо ми хочемо чогось досягти. Вважаю, "Валенсію" ми повинні проходити. Така поставлено завдання, потім буде нова. Я дуже хочу щось виграти, пройтися з кубком Ліги Європи або Ліги чемпіонів. Просто потримати його в руках я можу і так - поїхати в УЄФА або в гості до будь-якого клубу, який його виграв, мене приймуть з розпростертими обіймами. Але зовсім інша справа, коли цього домоглася команда. Не треба гучних гасел, а необхідно поступово до цього йти", - резюмував Ігор Михайлович.

Відзначимо, що раніше повідомлялося про зміни в тренерському штабі "Валенсії": замість сербського фахівця Мирослава Джукича головним тренером команди буде призначений аргентинець Хуан-Антоніо Ніцци.

Нагадаємо, що зустріч "Динамо" і "Валенсії" в Лізі Європи відбудеться 20 і 27 лютого: перша зустріч команда відбудеться в Києві, потім суперники зіграють в Іспанії. !zn

Читайте також:

Іспанської "Валенсії" допоможе сінгапурський мільярдер

Суркіс пояснив, чому не звільнив Блохіна після перших невдач його "Динамо"

Сьомін вважає Ярмоленка найкращим футболістом на пострадянському просторі

Блохін відмовився від зимових трансферів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі