Суркіс не виключає можливості бойкоту російського ЧС-2018

Поділитися
Суркіс не виключає можливості бойкоту російського ЧС-2018 Суркіс не виключає можливості бойкотувати ЧС-2018 © Спорт-Экспресс
Віце-президент УЄФА вважає, що до тих пір поки дотримуються мінські домовленості, говорити про бойкот чемпіонату світу в Росії не має сенсу.

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс, який напередодні був переобраний на новий склад виконкому організації слідом за президентом України Петром Порошенком висловив своє ставлення до бойкоту чемпіонату світу-2018. Нагадаємо, що він повинен відбутися в Росії.

За словами футбольного чиновника, все буде залежати від того, наскільки виконуються так звані мінські домовленості.

"Найпростіше сказати, що я за бойкот. Особливо, коли бачиш, що з-за ситуації страждають тисячі мирних жителів, а багато гинуть. Але якщо будуть виконуватися Мінські угоди, то ніякої необхідності ставити це питання на порядку денному не буде", - цитує Суркіса NBC Sports.

"Давайте почекаємо і не будемо песимістами. Я налаштований оптимістично, тому що це не тільки питання миру для України, а для всієї Європи і планети", - підсумував Суркіс.

Читайте також: Суркіс пообіцяв захищати інтереси українського футболу в УЄФА

Нагадаємо, що Петро Порошенко закликав європейські команди до бойкоту чемпіонату світу 2018 року.

До речі, ще кілька місяців тому бойкотувати змагання запропонував колишній глава Футбольної асоціації Англії Девід Бернстейн. Однак мотивацією цього рішення стало не політична обстановка навколо Російської Федерації, а бюрократизм і підозру в корупції Міжнародної федерації футболу (ФІФА).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі