Суркіс не відпускає Ярмоленка, тому що не хоче осоромитися в Лізі чемпіонів

Поділитися
Суркіс не відпускає Ярмоленка, тому що не хоче осоромитися в Лізі чемпіонів Суркіс сподівається, що Ярмоленко не залишить "Динамо" без грошей © detskiymir.vn.ua
Президент "Динамо" планує розлучитися з лідером тільки після вильоту з турніру.

Ігор Суркіс назвав причини, які змусили його залишити Андрія Ярмоленка в команді, незважаючи на наявні пропозиції. За словами Суркіса, лідер "Динамо" потрібен команді в Лізі чемпіонів.

""Сток Сіті", "Евертон" - це хороші команди. Але Ярмоленко сьогодні потрібен київському "Динамо", як ніколи. Це лідер команди, він став її символом. У нас була домовленість, що я відпущу його в топ-клуб, але від топ-клубу пропозиції не було, - сказав Суркіс в коментарі телеканалу "Футбол 1", - Мені кажуть про те, що я через рік можу втратити його безкоштовно. Але мені не 20 років, я зважив всі "за" і "проти". Якщо Ярмоленко так вчинить - честь йому і хвала. Я втрачу гроші... Я звик їх втрачати. Я поставив результат і гру команди в цій Лізі чемпіонів вище, ніж трансфер Ярмоленка".

"Якщо б "Евертон", "Сток Сіті" звернулися до мене, коли відкрилося трансферне вікно, то, можливо, я б його відпустив. Я продав Ленса - ми знайшли заміну. Трансферна сума мене влаштовувала, але "Евертон" вступив зі мною в переговори за 10 днів до закриття трансферного вікна. Я віддав би Ярмоленка - що мені робити потім? Сидіти і відчувати сором? Я вже досить ганьби відчував у Лізі чемпіонів. Ця ганьба може бути і з Ярмоленком, і без нього, але з ним у нас більше шансів вийти з групи".

За словами президента "Динамо", у Ярмоленка може з'явитися можливість покинути Київ після вильоту команди з Ліги чемпіонів: "Якщо взимку щодо Ярмоленка буде пропозиція, якщо ми не вийдемо з групи в Лізі чемпіонів, я його відпущу. Якщо вийдемо з групи - буду намагатися його утримати. А захоче він продовжувати контракт, чи ні - це його право. Так, він хотів перейти в "Евертон", але не "бив копитами". Рішення поки приймаю я. У нього ще буде можливість приймати рішення - залишити "Динамо" з грошима чи без грошей. Я на нього тиснути не буду. Думаю, у Андрія немає ніяких образ, у нас нормальний діалог з ним".

Також Суркіс підкреслив, що поки не пропонував Ярмоленку продовжити контракт: "Він мене не почує. Він може почути мене тільки тоді, коли закінчиться трансферне вікно. Ми з ним сядемо і будемо розмовляти, ми ж не вороги один одному. Я вдячний йому за все, що він зробив для "Динамо", але я хочу більшого. У мене є амбіції, я дуже багато здоров'я витратив на клуб і готовий пожертвувати грошима заради результату. Може, я помиляюся, і ні результату, ні грошей не буде, але я ризикну, така вже я людина".

Читайте також: Ярмоленко заявив, що цього літа вже не піде з "Динамо"

Нагадаємо, днями повідомлялося також про те, що купити Ярмоленка була готова "Боруссія", проте кияни відхилили пропозицію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі