Суркіс не прийняв відставку Михайличенка – журналіст

Поділитися
Суркіс не прийняв відставку Михайличенка – журналіст Михайличенко подавав у відставку після двох нічиїх в УПЛ © ФК Динамо
Наставник хотів залишити тренерський місток практично відразу після призначення.

Журналіст телеканалів "Футбол 1/2" Ігор Бурбас повідомив про те, що головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко подавав у відставку, але президент клубу Ігор Суркіс її не прийняв.

"Після двох стартових нічиїх у Михайличенка були думки про відставку. Суркіс її не прийняв, сказав продовжувати", - написав Бурбас в твіттері.

Також Бурбас підтвердив зв'язок головного тренера московського "Спартака" Олега Кононова з можливим працевлаштуванням в "Динамо":

"Кононова дійсно пропонували президенту "Динамо". Марно. Суркіс - це вже виважена у своїх рішеннях людина, яка оцінює всі ризики запрошення патріота зовсім недружньої нам країни", - написав журналіст.

Нагадаємо, Михаличенко очолив "Динамо" в середині серпня, змінивши на посту головного тренера Олександра Хацкевича.

Під керівництвом 56-річного українця "Динамо" зіграло дві нічиї з "Олімпіком" (1:1) і "Зорею" (2:2), поступилося "Десні" (1:2), а вчора, 19 вересня, здобуло першу перемогу, обігравши в стартовому турі групового етапу Ліги Європи шведський "Мальме" (1:0).

"Динамо" – "Мальме" - 1:0: огляд матчу, відео голу Буяльського.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі