Суркіс не хоче повертати Зозулю в "Динамо"

Поділитися
Суркіс не хоче повертати Зозулю в "Динамо" Зозуля поки що залишається гравцем "Дніпра" © moskva.com
Президент київського клубу не має наміру "користуватися ситуацією", що склалася в "Дніпрі".

Президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що не планує повертати в "Динамо" нападника "Дніпра" і збірної України Романа Зозулю.

"Повернути в "Динамо" Зозулю? Такої думки у мене абсолютно точно не було. Зозулю в свій час я віддавав у "Дніпро" не для того, щоб пізніше скористатися пов'язаними з цим клубом моментами і забрати його назад", - сказав Суркіс в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".

Президент "Динамо" підкреслив, що не хоче користуватися ситуацією, яка склалася в "Дніпрі": "У дніпровській команді є дуже хороші гравці, але зверніть увагу: жодного футболіста з чинним контрактом не взяв звідти принципово. Щоб до мене потім не було претензій: мовляв, "Динамо" скористалося ситуацією, а людина могла б продовжувати виступати за "Дніпро".

Хай для початку гравці розберуться з керівництвом і визначаться зі статусом. А мої стосунки з Ігорем Валерійовичем Коломойським такі, що якщо мені знадобиться хтось із футболістів, я прямо скажу про це і вступлю в переговори. Нікого забирати, користуючись моментом, я не хочу".

Читайте також: У ФФУ назвали термін дискваліфікації для Зозулі і Ротаня "мінімальним"

Нагадаємо, ФФУ дискваліфікувала Зозулю, а також Руслана Ротаня на півроку на клубному рівні за агресивну поведінку гравців після матчу півфіналу Кубка України "Зоря" - "Дніпро".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі