Суркіс назвав відносини з Блохіним турботою про маленьку дитину

Поділитися
Суркіс назвав відносини з Блохіним турботою про маленьку дитину © detskiymir.vn.ua
Президент "Динамо" стверджує, що всі прохання головного тренера виконували, однак у презультаті команда не зуміла знайти свою гру і продемонструвати належний результат.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що створив у команді екс-головному тренеру Олегу Блохіну всі умови для нормальної роботи, однак той не виправдав довіри і його було звільнено.

За словами Суркіса, він просив тренера налагодити атмосферу в команді, знайти взаємодію з підопічними, а потім поставити гру.

"В Олега Володимировича - непростий характер. Чи знайшов він спільну мову з легіонерами, я не знаю. Але диму без вогню не буває. І я знаю всіх гравців, яких Блохін хотів купити, я йому купив! Ну зрозумійте, говорити, що мовляв Блохін не хотів давати результат - смішно. Значить, щось у нього не склалося", - намагається пояснити причини невдач тренера Суркіс.

"Може, я в чомусь винен, але знаю одне - протягом цих двох років я про нього дбав, як про маленьку дитину, виконував всі її примхи на першу його вимогу", - зізнався президент.

Динамівський бос у черговий раз підкреслив, що міг звільнити Блохіна ще в минулому сезоні, коли "Динамо" вперше в історії посіло місце в чемпіонаті нижче другого. Однак він дав шанс тренеру, яким той у підсумку не скористався. Тому Суркіс не збирається виплачувати будь-які компенсації за розрив контракту, який діяв до 2016 року.

- Суркіс визнав, що він занадто довіряв Блохіну

Нагадаємо, що Блохіна було звільнено після програшу "Шахтарю" в рамках 19-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги - динамівці без варіантів поступилися принциповому супернику 0:2 на НСК "Олімпійський". Відставка динамівського тренера стала восьмою в нинішньому сезоні в Прем'єр-лізі. Виконувати обов'язки головного тренера "Динамо" буде Сергій Ребров.

Блохін пропрацював у "Динамо" з вересня 2012 року, коли змінив на посту Юрія Сьоміна. За тренера "Динамо" здобуло мало не найгірші показники, набравши всього 62 відсотки очок у всіх офіційних іграх. !zn

Читайте також:

Суркіс визнав, що він занадто довіряв Блохіну

Сьомін назвав причини невдач його колишньої команди: Забудьте про футбол 20-річної давності

Блохін встановив новий антирекорд з "Динамо"

Суркіс побачив, як в очах Блохіна "згас вогник"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі