Суркіс довірив управління "Динамо" 39-річному Реброву

Поділитися
Суркіс довірив управління "Динамо" 39-річному Реброву
Легендарний динамівський футболіст буде керувати командою без неприємної приставки в.о. Сергій Ребров став одним із наймолодших фахівців, які коли-небудь очолювали киян.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс, як і обіцяв раніше, визначився з головним тренером команди.

Динамівський бос прийняв рішення довірити управління футбольним колективом виконуючому обов'язки головного тренера Сергію Реброву.

Термін контракту Реброва з "Динамо", за інформацією видання football.ua, становив три роки. Суркіс ставить перед новим головним тренером спеціалістом завдання виграти чемпіонат і Кубок України. Щодо єврокубкових завдань у Реброва і керівництва клубу буде додаткова зустріч. Багато чого залежатиме від загальної ситуації у країні та фінансових питань, пов'язаних із майбутнім сезоном.

Нагадаємо, після відставки Олега Блохіна, яка відбулася у квітні, команду очолив Ребров, який до цього працював у штабі колишнього наставника. Однак Суркіс підкреслював, що Ребров буде тренувати "Динамо" до кінця сезону, зайнявшись пошуком нового тренера. Повідомляли, що киян можуть очолити румунський фахівець Дан Петреску, колишній керманич російського "Рубіна" Курбан Бердиєв, а також нинішній наставник "Чорноморця" Роман Григорчук.

Проте згодом Суркіс заявив, що зважиться дати шанс Реброву, якщо той зуміє здобути Кубок України.

Таким чином, Ребров став одним із наймолодших фахівців, які коли-небудь очолювали "Динамо", потрапивши в один ряд з Олексієм Михайличенком, Валерієм Лобановським, Олегом Ошенковим, які починали роботу з динамівцями у віці до 40 років.

Нагадаємо, що у чемпіонаті Прем'єр-ліги-2013/14 "Динамо" посіло найнижче в історії українських першостей четверте місце. Втім, Ребров вже встиг записати на свій рахунок перемогу в Кубку України, що дало динамівцям шанс стартувати в Лізі Європи. Завдяки перемоги в турнірі Ребров вписав своє прізвище у реєстр національних рекордів, ставши першим, кому підкорився трофей в ранзі футболіста і головного тренера. !zn

Читайте також:

"Динамо" виграло перший трофей за три роки, обігравши "Шахтар" у фіналі Кубка України

Саленко підтримав Реброва в бажанні перебудувати гру "Динамо"

"Динамо" встановило черговий антирекорд, вперше в історії опинившись поза межами п'єдесталу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі