Суперника Віталія Кличка визначать у листопаді

Поділитися
Суперника Віталія Кличка визначать у листопаді
У Світовому боксерському союзі, титулом якого володіє український боксер, визначать, із ким же суперчемпіон проведе один із завершальних боїв у своїй кар'єрі.

Президент Всесвітнього боксерського союзу (WBC) Хосе Сулейман заявив, що остаточне рішення з приводу того, з ким повинен провести свій наступний бій Віталій Кличко, буде прийнято на конгресі WBC, який проходитиме 3-9 листопада у Таїланді, повідомляє World Boxing News.

Кличко-старший володіє титулом WBC у важкій вазі, а офіційним претендентом є канадець Бермейн Стіверн. Зустріч із канадцем було відкладено місяць тому через травму українського боксера.

При цьому нещодавно українець, для якого наступний бій, цілком ймовірно, стане останнім у кар'єрі, висловив бажання зустрітися з британцем Девідом Хеєм.

"Всі обов'язкові захисти будуть обговорюватися на конгресі у Таїланді, - заявив Сулейман. - Що стосується Хея, то у Віталія є обов'язковий претендент - Стіверн, і я думаю, що конгрес, швидше за все, проголосує за те, щоб дати йому можливість битися за чемпіонський титул".

Раніше Кличко зазначав, що не проти у найближчому майбутньому провести поєдинок з Хеєм, проте при цьому підкреслив, що поки не може сказати точно, коли така зустріч може відбутися.

На рахунку Віталія Кличка 47 боїв на професійному рингу, в яких він здобув 45 перемог, з них 41 - нокаутом і зазнав 2 поразки.

Нагадаємо, що свій останній бій Кличко-старший провів провів 8 вересня 2012 року у Москві проти німця Мануеля Чарра. Той поєдинок завершився перемогою українця в четвертому раунді, коли рефері зупинив матч через травму німецького боксера. !zn

Читайте також:

Боксерський сайт повідомив про намір Кличка балотуватися в президенти України у 2015 році

Володимиру Кличку принципово важливо нокаутувати Повєткіна

Напередодні старту важких тренувань Володимир Кличко посварився з "хуліганом" Чісорою на відпочинку

Японські брати-боксери наблизилися до досягнення Володимира і Віталія Кличків

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі