Суперник Усика Спонг попався на допінгу

Поділитися
Суперник Усика Спонг попався на допінгу Бій Усик - Спонг скасовано © BoxingScene
Нідерландець не вийде в ринг проти українця.

Нідерландський боксер Тайрон Спонг (13-0, 12 КО), суперник Олександра Усика (16-0-0, 12 КО), попався на вживанні заборонених препаратів, і не вийде на ринг проти українця 12 жовтня.

В пробі А у Спонга VADA знайшла препарат кломіфен, який внесений до списку підозрілих речовин. Кломіфен використовується для підвищення тестостерону у чоловіків, а також в якості препарату від безпліддя для жінок.

"Це підстава. Я повністю заперечую, що коли-небудь використав препарати, згадані у звіті VADA. Тестування, яке проводилося минулого тижня після запиту Боксерської комісії Іллінойсу, показало, що я чистий боєць.

Їх присутність в допінг-пробі є неможливим. Я вважаю, що це спроба усунути мене від бою. Я добровільно погодився на тестування VADA, адже мені нема чого приховувати. Я буду використовувати всі можливості в юридичній площині, включаючи вимогу про відшкодування шкоди", – повідомив Спонг.

Нагадаємо, бій Усик – Спонг повинен був відбутися 12 жовтня в Чикаго. Спочатку дебютним суперником Усика в суперважкій дивізіоні повинен був стати 38-річний француз камерунського походження Карлос Такам. Вони могли провести поєдинок ще в червні, але українець знявся через травму.

Бій перенесли на осінь, але Такам підписав контракт з новим промоутером, який вирішив рухати його кар'єру в іншому напрямку.

Раніше повідомлялося про те, що Усик вилетів в США на дебютний бій у суперважкій вазі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі