Суперник Ломаченка повідомив про те, що бій з українцем не відбудеться через коронавірус

Поділитися
Суперник Ломаченка повідомив про те, що бій з українцем не відбудеться через коронавірус Поєдинок Лопес - Ломаченко не відбудеться 30 травня © lomachenko.com
Поєдинок повинен був відбутися 30 травня.

Чемпіон IBF у легкій вазі Теофімо Лопес (15-0, 12 КО) заявив про те, що його поєдинок з українським чемпіоном світу за версіями WBC, WBA і WBO Василем Ломаченком (14-1, 10 КО) не відбудеться в заплановану дату.

"Поєдинок з Ломаченко не відбудеться 30-го травня, буде абсолютно нова дата. Top Rank відправили Ломаченка додому в Україну. Зазвичай тренувальний табір триває два місяці, а це означає, що ми повинні були стартувати вже зараз. Команда Василя не знає, коли закінчиться карантин. Якщо все вирішиться в квітні, можливо, бій перенесуть на червень.

Деяким бійцям доведеться чекати до вересня або навіть листопада. Очікується, що в цей час відбудеться третій бій між Вайлдером і Ф'юрі. Те ж саме може статися і з боєм Ломаченко – Лопес. Всім потрібно набратися терпіння", – сказав Лопес.

Нагадаємо, в останньому своєму поєдинку 31 серпня минулого року Ломаченко здобув перемогу в Лондоні над британцем Люком Кемпбеллом рішенням суддів і завоював вакантний титул WBC.

Раніше повідомлялося про те, що Ломаченко показав, як буде боротися з коронавірусом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі