Суперкубок УЄФА: "Реал" обіграв "Севілью" у додатковий час

Поділитися
Суперкубок УЄФА: "Реал" обіграв "Севілью" у додатковий час Рамос спас "Реал" від поразки в основний час © UEFA
Коноплянка забив з пенальті, але Рамос і Карвахаль вирвали перемогу для мадридців.

У норвезькому Тронхеймі відбувся матч за Суперкубок УЄФА, в якому зустрілися переможець Ліги чемпіонів "Реал" і тріумфатор Ліги Європи "Севілья".

"Реал" почав зустріч краще і першим засмутив суперника. 20-річному Марко Асенсіо вдався красивий дальній удар - м'яч влучив точно в "дев'ятку". "Севілья", яка в першому таймі більше володіла м'ячем, відігралася вже перед перервою - Франко Васкес точно пробив у нижній кут воріт.

Євген Коноплянка з'явився на полі на 67-й хвилині і вже через чотири хвилини вивів свою команду вперед. Вітоло заробив пенальті, а українець холоднокровно пробив з "точки" в кут воріт. Таким чином, українець забив у другому Суперкубку УЄФА поспіль. Але героєм зустрічі Коноплянка не став - "Реал" відігрався за хвилину до фінального свистка. Рятівником мадридців став Серхіо Рамос. Захисник забив головою після подачі Васкеса.

В овертаймі "Севілья" дуже швидко залишилася в меншості - другу жовту картку отримав Колодзейчак. "Реал" домінував, створив ряд моментів, а забив на 119-й хвилині. Карвахаль відібрав м'яч у Коноплянки, пробіг через половину поля у штрафний і точно пробив - ніхто із захисників не зумів перешкодити.

"Реал" - "Севілья" - 3:2
Голи: Асенсіо, 21, Рамос, 90+3, Карвахаль, 119 - Васкес, 41, Коноплянка, 72 (з пенальті)

"Реал": Касілья, Карвахаль, Варан, Рамос, Марсело, Ковачич (Родрігес, 73), Каземіро, Іско (Модріч, 66), Лукас Васкес, Мората (Бензема, 62), Асенсіо

"Севілья": Ріко, Пареха, Каррісу (Рамі, 51), Колодзейчак, Кийотаке, Іборра (Краневіттер, 74), Васкес, Нзонзі, Маріано, Вьетто (Коноплянка, 67), Вітоло

Попередження: Карвахаль, Асенсіо, Родрігес - Вітоло, Колодзейчак

Видалення: Колодзейчак, 93

Читайте також: "Ліверпуль" - "Севілья": кращі фото фіналу Ліги Європи

Нагадаємо, в минулому році володарем Суперкубка УЄФА стала "Барселона", яка з рахунком 5:4 в додатковий час обіграла "Севілью".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі