Суперкубок УЄФА: анонс, де дивитися матч "Реал" - "Севілья" 9 серпня

Поділитися
Суперкубок УЄФА: анонс, де дивитися матч "Реал" - "Севілья" 9 серпня "Реал" є фаворитом матчу © Real Madrid
Тріумфатор Ліги чемпіонів у поєдинку за трофей зустрінеться з переможцем Ліги Європи.

Сьогодні, 9 серпня, у Норвегії відбудеться матч за Суперкубок УЄФА, в якому зустрінуться два іспанські клуби - "Реал" і команда Євгена Коноплянки "Севілья".

"Реал" буде боротися за трофей на правах переможця Ліги чемпіонів (у фіналі мадридці, нагадаємо, обіграли "Атлетіко"), а "Севілья" - як тріумфатор Ліги Європи (у фіналі був обіграний "Ліверпуль").

Два роки тому "Реал" і "Севілья" вже зустрічалися у матчі за Суперкубок. Тоді мадридці здобули перемогу з рахунком 2:0 - дубль оформив Кріштіано Роналду.

Загалом це буде четвертий матч за Суперкубок, в якому зустрінуться дві іспанські команди. Причому четвертий раз за трофей буде боротися "Севілья". Успішним для андалузького клубу поки що був лише один матч проти "Барселони". Ще один раз "Севілья" поступилася каталонському клубу.

"Севілью" на полі стадіону в Тронхеймі виведе новий головний тренер - Хорхе Сампаолі. Та й склад команди зазнав змін. У "Реала" після Євро-2016 в поєдинку за трофей не зіграє ряд лідерів, у тому числі і головна зірка - Кріштіано Роналду травмований.

"Це кубковий фінал, перемогти в якому здатні обидві команди. Мене хвилює тільки наша власна готовність, і ми готові. Треба робити все, на що ми здатні, віддавати всі сили з першої хвилини, зосередитися. У футболі нічого не можна знати наперед. Шанси 50 на 50", - підкреслив перед грою головний тренер "Севільї" Зінедін Зідан.

"Потрібен час, щоб команда адаптувалася до нового стилю. Найголовніше, що гравці в нього вірять. Відсутність декількох лідерів жодним чином не робить мадридців слабкіше. Хочу, щоб моя команда підійшла до матчу з величезним бажанням і готовністю битися за кольори клубу", - зазначив Хорхе Сампаолі.

"Реал" - "Севілья"
Вівторок, 9 серпня, Тронхейм, стадіон "Леркендаль", 21.45
Пряма трансляція - телеканал "Футбол 1"
Арбітр - Мілорад Мажич (Сербія)

Орієнтовні склади

"Реал": Касілья, Карвахаль, Варан, Рамос, Марсело, Каземіро, Модріч, Іско, Хамес, Мората, Лукас Васкес

"Севілья": Сорія, Маріано, Рамі, Каррісу, Ескудеро, Краневіттер, Нзонзі, Корреа, Вітоло, Коноплянка, Вьєтто

Читайте також: "Реал" - "Атлетіко": рекорди і цифри фіналу Ліги чемпіонів

Нагадаємо, букмекери фаворитом цього матчу вважають "Реал". Коефіціент на перемогу тріумфатора Ліги чемпіонів - 1,30, тоді як на успіх володаря трофею Ліги Європи - 3,40

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі