Суперкубок УЄФА: 9 голів, дебют Коноплянки і розсип рекордів

Фото
Поділитися
Матчі переможця Ліги чемпіонів з переможцем Ліги Європи вийшов по-справжньому видовищним.

"Барселона" в божевільному матчі обіграла "Севілью" і завоювала свій п'ятий Суперкубок УЄФА в історії, повторивши досягнення "Мілана". Команди встановили рекорд, зробивши фінал 2015 року найрезультативнішим поєдинком за європейський Суперкубок - 5:4. Колишній рекорд був встановлений у 1997 році (ПСЖ - "Ювентус" - 1:6).

"Севілья" відкрила рахунок у матчі, але потім пропустила чотири рази, проте не впала духом і відігралася - гру в овертайм перевів гол Євгена Коноплянки, який провів свій перший матч у футболці свого нового клубу і відразу ж відзначився голом. А в додатковий час переможний гол на 115-й хвилині забив Педро.

Дублем у матчі відзначився Лео Мессі, який наздогнав Кріштіану Роналду за кількістю м'ячів у єврокубках - 80. А Луїс Енріке став лише четвертим, кому вдалося виграти Суперкубок у якості гравця і тренера.

Відзначимо також, що гол Евера Банеги, забитий на третій хвилині, став найшвидшим в історії Суперкубка УЄФА. А Дані Алвес повторив рекорд Паоло Мальдіні, який чотири рази ставав володарем цього трофею.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі