Суперкубок України: матч знімуть на 18 камер, на стадіоні буде працювати безкоштовний Wi-Fi

Поділитися
Суперкубок України: матч знімуть на 18 камер, на стадіоні буде працювати безкоштовний Wi-Fi Матч за Суперкубок відбудеться 16 липня © sport.ua
На поєдинок в Одесі продано вже 5 тисяч квитків.

Організатори матчу за Суперкубок України, в якому в Одесі зустрінуться "Динамо" і "Шахтар", розповіли про підготовку до майбутньої події.

"Новий сезон обіцяє бути яскравим і гарячим. В Одесі ми стартуємо з 12 числа, коли по всьому місту пройдуть міні-заходи напередодні матчу. Суперкубок на даний момент - прибутковий проект, тому що у нас є два партнери, які пішли нам назустріч і закривають всю соціальну частину. Іншими словами, все, що пов'язано з організацією та проведенням взяли на себе наші партнери. Від реалізації квитків на цей матч ми плануємо виручити більше грошей, ніж у минулому році. Збільшили і призовий фонд матчу.

Що стосується можливої відвідуваності, то на даний момент продано трохи більше п'яти тисяч квитків. Але до гри - два тижні, і динаміка дуже хороша. Є інтерес до більш дорогих квитків. Так що, сподіваємося, що стадіон "Чорноморець" буде заповнений", - сказав президент Прем'єр-ліги Володимир Генінсон.

Призовий фонд матчу складе 1,5 млн гривень. Також на прес-конференції було зазначено, що на стадіоні буде доступний безкоштовний Wi-Fi для всіх глядачів.

Що стосується трансляції поєдинку, то, як повідомив генеральний директор телеканалів "Футбол" Олександр Денисов, матч буде висвітлюватися на рівні поєдинків Ліги чемпіонів: "Можу сказати, що цей поєдинок в плані трансляції пройде на тому ж рівні, що і матчі Ліги чемпіонів. На матчі за Суперкубок буде близько 18 камер, щоб не упустити жодного цікавого і яскравого епізоду".

Читайте також: Кубку України з футболу повернули формат з одним матчем

Нагадаємо, матч за Суперкубок України "Динамо" - "Шахтар" відбудеться 16 липня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі