Суарес отримав "Золоту бутсу"

Поділитися
Суарес отримав "Золоту бутсу" Суарес забив 40 голів у чемпіонаті © twitter.com
Форвард "Барселони" став найрезультативнішим гравцем минулого сезону.

Нападник "Барселони" Луїс Суарес став володарем "Золотої бутси" найкращому бомбардирові європейських чемпіонатів сезону 2015-2016.

Суарес в минулому сезоні забив 40 м'ячів у чемпіонаті Іспанії. Згідно з правилами проекту, гол в топ-чемпіонатах Європи приносить 2 очки, тому уругваєць став володарем нагороди з результатом 80 балів.

"Я хочу подякувати "Барселоні" за те, що я опинився тут і досяг цієї кількості голів. Мої партнери зіграли важливу роль в моїх забитих м'ячах. Було легко забивати, граючи з ними. Але я не хочу применшувати свої заслуги, адже ще потрібно забити. Я сподіваюся, що зможу завершити свою кар'єру в "Барселоні", - сказав Суарес.

Друге місце в гонці за Золоту бутсу" зайняв Гонсало Ігуаїн. На його рахунку 36 голів в Серії А за "Наполі" і 72 бали. На третьому місці розташувався лідер мадридського "Реала" Кріштіану Роналду - 35 голів і 70 очок.

Нагадаємо, в минулому році володарем "Золотої бутси" став Роналду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі