Стало відомо, яка дискваліфікація загрожує Бесєдіну за допінг

Поділитися
Стало відомо, яка дискваліфікація загрожує Бесєдіну за допінг Бесєдін вже відсторонений від футболу на 30 днів © ФК Динамо
Форвард може залишитися без футболу до чотирьох років.

Стали відомі можливі терміни дискваліфікації нападника збірної України та київського "Динамо" Артема Бесєдіна за порушення антидопінгових правил УЄФА.

"Інформації зараз дуже мало, все дуже секретно поки. З того, що відомо, ходять чутки, що йому загрожує чотири роки. Це максимальний термін, але не факт, що він буде. Люди в кулуарах говорять, що Бесєдін просто не проходив допінг-тест, у такому випадку дають чотири роки. За моєю інформацією, він пройшов допінг-тест і у нього знайшли заборонені речовини.

Другий момент - часто пишуть, що у нього знайшли певні наркотики, так багато чуток було про Срну, коли його спіймали. За моєю інформацією, це точно не наркотики. Що саме - невідомо, але точно не наркотики", - сказав журналіст Сергій Болотніков в ефірі програми "ТаТоТаке".

Нагадаємо, 20 грудня стало відомо про те, що Артем Бесєдін провалив допінг-тест після матчу Ліги Європи проти "Мальме" 28 листопада. Повідомлялося, що гравець вже відсторонений від будь-якої футбольної діяльності на 30 днів.

В цьому сезоні Артем зіграв за "Динамо" 23 матчі і забив вісім голів. Також Беседін провів у 2019 році два матчі за збірну України, в яких відзначився одним голом.

Раніше повідомлялося про те, що справа про допінговий скандал Бесєдіна буде розглянута найближчим часом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі