Стали відомі подробиці можливого трансферу захисника "Шахтаря" в "Арсенал"

Поділитися
Стали відомі подробиці можливого трансферу захисника "Шахтаря" в "Арсенал" Матвієнко може стати гравцем лондонського "Арсеналу" © ФК Шахтер
Микола Матвієнко може бути орендований лондонцями вже цієї зими.

Донецький "Шахтар" отримав пропозицію від лондонського "Арсеналу" по трансферу захисника збірної України Миколи Матвієнка. Про це повідомляє портал zbirna.com з посиланням на свої джерела в Лондоні.

"Каноніри" пропонують орендувати 23-річного футболіста до кінця сезону за 5,3 млн євро (4,5 млн фунтів), а в угоді прописати обов'язкову опцію літнього викупу за 26 млн євро (22 млн фунтів).

Орієнтовна вартість гравця за даними авторитетного порталу Transfermarket оцінюється в 5 млн євро. Контракт футболіста з "Шахтарем" розрахований до кінця літа 2021-го року.

Микола Матвієнко в цьому сезоні провів 21 матч у складі донецької команди у всіх турнірах, забивши один гол і віддавши одну результативну передачу. Також в активі центрального захисника вісім матчів за збірну України в 2019-му році.

Раніше повідомлялося про те, що нападник "Шахтаря" став одноклубником Гармаша.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі