Стали відомі плани підготовки "Шахтаря" і "Динамо" до другої частини сезону

Поділитися
Стали відомі плани підготовки "Шахтаря" і "Динамо" до другої частини сезону "Шахтар" і "Динамо" вийдуть з відпустки в середині січня © ФК Шахтер
Команди проведуть по два зарубіжних збори.

Стали відомі плани донецького "Шахтаря" і київського "Динамо" на міжсезоння.

З 15 по 24 січня "Шахтар" буде тренуватися в турецькому Белеку (плануються два контрольних матчі). А вже 27 січня в Дубаї стартує другий зимовий збір, який триватиме до 7 лютого і включить в себе ще три товариські зустрічі. Про це повідомляє прес-служба "гірників".

"Динамо" збереться у Києві 12-го січня, в цей і наступні дні традиційно пройшовши медобстеження в клініці "Борис".

Вранці 14-го січня динамівці у повному складі вирушать до іспанської Марбельї, де до 27-го числа проведуть тренувальний збір. Орієнтовно команда проведе п'ять контрольних матчів.

На другому зборі, який також пройде в Марбельї і розпочнеться 1-го лютого, в планах команди шість спарингів. Про це повідомляє офіційний сайт київського клубу.

Після 19-ти зіграних турів української Прем'єр-ліги "Шахтар" йде на першому місці в турнірній таблиці, випереджаючи "Динамо" на три очки.

Нагадаємо, що "Шахтар" продовжує свої виступи в плей-офф Ліги чемпіонів, де суперником команди Фонсеки стала італійська "Рома".

Підопічні Хацкевича також грають в єврокубках, а в 1/16 Ліги Європи київському клубу належить зустрітися з грецьким АЕКом.

Раніше повідомлялося, що Мирон Маркевич задоволений єврокубковим жеребом для "Динамо" і "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі