Стали відомі можливі суперники України в плей-оф Кубку Федерації

Фото
Поділитися
На жіночу збірну очікують матчі кваліфікації на Кубок Федерації.

Збірна України з тенісу здобула перемогу у кваліфікаційному відборі Євроафриканської зони до плей-оф Кубку Федерації 2021. Вітчизняна команда на своєму шляху обіграла Болгарію та Хорватію, вийшовши з групи з першого місця. У фіналі кваліфікації жіноча збірна України здолала господарів турніру збірну Естонії.

У квітні на команду тренера Філіми очікують матчі плей-оф, де будуть розігруватися путівки на кваліфікацію фіналу Кубка Федерації 2021 року.

Серед можливих суперників жіночої збірної України з тенісу є Японія, Нідерланди, Румунія, Великобританія, Казахстан, Латвія, Канада, Бразилія, котрі програли кваліфікацію, а також Італія, Сербія, Польща, Мексика, Аргентина, які вдало пройшли кваліфікацію з нижчих дивізіонів. Зазначимо, що ще два місця залишаються вакантними за представниками Азії.

За допомогою жеребкування, яке відбудеться 11 лютого о 13:00, визначаться 8 пар, переможці котрих візьмуть участь у кваліфікації до фінальної частини Кубка Федерацій, яка пройде у лютому 2021 року. Матчі плей-оф пройдуть з 16 по 19 квітня цього року.

Раніше повідомлялося про те, що Світоліна піднялася на четверте місце рейтингу WTA.

Поділитися
Підготував/ла Стажер
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі