"Сталь" розпочала процес ліквідації - ЗМІ

Поділитися
"Сталь" розпочала процес ліквідації - ЗМІ Ще одна українська команда може зникнути © ФК Сталь
У Дніпродзержинську відбулися збори керуючого органу клубу.

У Дніпродзержинську на позачергових загальних зборах громадської організації "Сталь" був прийнятий ряд важливих рішень. Про це повідомляє "Футбол-Арена".

Зокрема, було вирішено припинити діяльність громадської організації "Сталь", створити ліквідаційну комісію по виконанню процедури ліквідації клубу на чолі з виконавчим директором Бурханом С. П., а також визначити часовий відрізок в 2 місяці на оповіщення та отримання претензій від кредиторів ФК "Сталь".

Зазначимо, що згідно юридичним нормам і положенням "Сталь" є незалежною громадською організацією, в якій загальні збори є вищим органом управління.

Нагадаємо, раніше юрист "Сталі" Сергій Какуша заявив, що клуб можуть закрити, але слідом президент Вардан Ісраелян цю інформацію спростував.

Дніпродзержинський клуб тільки у нинішньому сезоні увійшов до еліти українського футболу і після осінньої частини сезону займає дев'яте місце в чемпіонаті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі