"Сталь" може очолити нідерландський тренер

Поділитися
"Сталь" може очолити нідерландський тренер Мазяр піде зі "Сталі" © fcstal.com.ua
З великою часткою ймовірності нинішній наставник дніпродзержинців Володимир Мазяр покине команду.

Дніпродзержинська "Сталь" може змінити тренера в зимове міжсезоння. За інформацією MatchDay, після відставки віце-президента клубу Миколи Колючого підготовку до весняної частини сезону команда з великою часткою ймовірності почне з новим головним тренером.

Одним з головних претендентів на цю посаду є фахівець з Нідерландів, один з колишніх керівників академії донецького "Металурга". Очікується, що його помічником може стати тренер юнацької команди "Сталі" Єгіше Мелікян.

Що стосується Мазяра, то його контракт зі "Сталлю" діє ще півтора року, і керівництво клубу планує знайти з тренером компроміс і розірвати угоду за обопільною згодою сторін.

Раніше Мазяр заявив, що покине клуб, якщо з нього підуть віце-президенти Микола Колючий і Сергій Бурхан: "Ті люди, з якими я три роки працював, якщо вони покинуть клуб, то я теж не буду більше працювати".

Нагадаємо, раніше в ЗМІ повідомлялося, що "Сталь" рішенням загальних зборів клубу розпочала процес ліквідації. Однак рішенням президента клубу Вардана Ісраеляна, який інформацію про можливе закриття клубу спростовував, команда повинна зібратися на збори 16 січня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі