"Сталь" хоче розпустити команду найближчим часом

Поділитися
"Сталь" хоче розпустити команду найближчим часом Гравці "Сталі" можуть стати вільними агентами © ФК Сталь
Віце-президент дніпродзержинського клубу Богдан Наполов звернувся до гравців.

За словами одного з керівників клубу Богдана Наполова, ліквідація "Сталі" триває, незважаючи на дії самої команди.

"Відразу хочу відзначити, що в даний час в клубі "Сталь" проходить процес ліквідації. Футболістів ми не викликали з відпустки, оскільки в клубі немає грошей ні на житло, ні на харчування, ні на проведення зборів, тим більше за кордоном. З інтернету я дізнався, що наші футболісти поїхали на збори в Туреччину. Але я не знаю, хто їх туди повіз. Клуб цим питанням не займався, так як в клубі, повторюся, проходить процес ліквідації".

"Якщо хтось і повіз гравців на екскурсію, значить у когось багато зайвих грошей. Але футболісти повинні самі усвідомлювати, куди вони здавали трудові книжки і де вони влаштовувалися на роботу. Тому це справа кожного - куди поїхати у вільний час, але ФК "Сталь" нікуди і нікого не відправляв".

Наполов повідомив, що знаходиться на зв'язку з генеральним директором Прем'єр-ліги Петром Івановим, а також звернувся до футболістів.

"Насправді добре, що їм влаштували екскурсію в Туреччину. Але їм треба влаштовувати своє футбольне життя. Якщо йде процес ліквідації клубу, то гравець отримує статус вільного агента і переходить туди, куди вважає за потрібне".

"Тому, користуючись нагодою, хочу звернутися до футболістів: вам необхідно найближчим часом приїхати в наш клуб за документами за адресою м. Дніпродзержинськ, вул. Пролетарська, 53, щоб отримати статус вільних агентів і забрати трудові книжки".

Читайте також: Дніпродзержинську "Сталь" не закриватимуть, але планують переформатувати

Варто відзначити, що нідерландський тренер Ерік ван дер Меєр, тренерський штаб і футболісти вже відлетіли у турецький Белек для підготовки до другої частини сезону "під керівництвом" вже колишнього президента клубу Вардана Ісраеляна.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі