Стаховський залишив Париж, Молчанов виграв парний турнір

Поділитися
Стаховський залишив Париж, Молчанов виграв парний турнір Молчанов виграв п'ятий парний титул у сезоні © btu.org.ua
Українські тенісисти з перемінним успіхом продовжують виступати на декількох турнірах планети.

Сергій Стаховський, який є другою ракеткою України, отримав восьмий номер при посіві в кваліфікації останнього в сезоні Мастерса, який пройде в Парижі. У матчі першого кола кваліфікації суперником Сергія був місцевий тенісист Едуард Роже-Валлелін.

Перший сет завершився на користь Стаховського з рахунком 6:4, проте наступні дві партії виграв суперник - 4:6, 3:6. Всього на рахунку Стаховського дві подачі навиліт і три подвійні помилки.

Денис Молчанов, який займає 279-ий рядок у світовому рейтингу АТР, став переможцем парного Челленджера в Суачжоу, Китай. Українець в дуеті з представником Тайвані Чи Хсін-Ханем у вирішальному матчі обіграв китайця Гун Мао-Сіна і Сьєн-Йін Пена з Тайвані: 3:6, 7:6 (5), 10:4.

Це вже п'ятий парний титул на Челленджерах поточного сезону для 28-річного Молчанова, який зараз є п'ятою ракеткою чоловічого тенісу України.

Невдало завершився шлях Катерини Козлової на першості Internationaux Féminins De La Vienne з призовим фондом 100 тисяч доларів в Пуатьє, Франція. У півфіналі українку зупинила румунка Моніка Нікулеску, яка була посіяна під першим номером. Суперниця Козлової виграла у двох сетах - 2:6, 1:6, а Катерина здійснила дві подачі навиліт і допустила дві подвійні помилки.

Читайте також: Долгополов і Світоліна представлятимуть Україну на Кубку Хопмана

Відзначимо, що в основній сітці Мастерса в Парижі виступить перший номер України Олександр Долгополов, суперником якого стане чех Іржі Весели.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі