Срна впевнений, що Коноплянка розповість "Севільї" про слабкі сторони "Шахтаря"

Поділитися
Срна впевнений, що Коноплянка розповість "Севільї" про слабкі сторони "Шахтаря" Срна вірить у перемогу над "Севільєю" © ФК Шахтер
Капітан "гірників" прокоментував майбутні матчі в півфіналі Ліги Європи.

Донецький "Шахтар" проведе два матчі в рамках 1/2 фіналу Ліги Європи проти іспанської "Севільї", за яку виступає футболіст збірної України Євген Коноплянка.

Даріо Срна заявив, що задоволений жеребкуванням, а у його команди буде шанс вийти у фінал єврокубка.

"Те, що "Шахтар" потрапив до півфіналу Ліги Європи - для мене не сюрприз, а от далі я фаворитів не бачу - залишаються чотири дуже сильні команди. При жеребкуванні я не хотів "Ліверпуль". З "Севільєю" у нас є шанси, і я можу обіцяти всім, що ми будемо битися і грати в наш футбол", - сказав хорват.

"Це хороша команда з хорошим тренером - видно його малюнок гри, але я вірю в свою команду. Найголовніше, щоб в матчах з "Севільєю" "Шахтар" грав у свій футбол. Своєю грою ми можемо добитися результату".

Також ветеран "гірників" прокоментував присутність у складі "Севільї" Євгена Коноплянки, який багато разів грав проти "Шахтаря" у складі "Дніпра".

"Коноплянка - дуже хороший футболіст, який знає "Шахтар" і зможе розповісти своєму тренеру багато корисної інформації. У "Севільї" він грає іншу роль, ніж у "Дніпрі", але він дуже талановитий, і я в нього вірю. З такими якостями, як у нього, його чекає хороше майбутнє".

Нагадаємо, перший матч "Шахтаря" і "Севільї" пройде у Львові, 28 квітня, а матч-відповідь - 5-го травня в Іспанії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі