Срна повідомив про те, що покине "Шахтар" і продовжить кар'єру гравця

Поділитися
Срна повідомив про те, що покине "Шахтар" і продовжить кар'єру гравця Срна може перейти в ПАОК © ФК Шахтер
Варіанти в Україні хорват не розглядає.

Капітан і легенда донецького "Шахтаря" хорватський захисник Даріо Срна розповів про те, що вирішив відмовитися від роботи в донецькому клубі і продовжить кар'єру футболіста. В інтерв'ю хорватському виданню Sportske.jutarnji.hr хорват пояснив, що "Шахтар" вже готовий грати без нього, тому що клуб має заміну, а сам Срна не бачить себе в інших українських клубах.

"Не знаю, які функції у мене були б в клубі, але я прив'язаний до футболу. Фанати хочуть, щоб я був у клубі, але моя футбольна кар'єра закінчиться на полі. Це був довгий і хороший шлях, я заслужив закінчити на полі. Я впевнений, що буду грати десь ще, я хочу грати. Я хочу зіграти останній рік в задоволення".

"Шахтар" вже купив молодого гравця, бразильця Додо, має в розпорядженні двох молодих талановитих українців, клуб готується до майбутнього з молодими гравцями. "Шахтар" завжди був моїм клубом, я завжди був готовий віддати йому все. Для мене в Україні є тільки один клуб - "Шахтар". Тому я буду продовжувати кар'єру за межами України", - розповів Срна.

Також за інформації Terrikon.com, хорват знаходиться в Салоніках і веде переговори з директором клубу Любошем Міхелом. Словацький функціонер протягом семи років працював директором відділу міжнародних змагань в "Шахтарі".

Примітно, що головним тренером ПАОКа є Разван Луческу, син колишнього наставника "гірників" Мірчі Луческу.

Нагадаємо, український антидопінговий центр прийняв рішення дискваліфікувати Срну на 17 місяців від футболу у зв'язку з наявністю в його організмі заборонених антидопінговими правилами речовин.

Термін дискваліфікації, за рішенням українського антидопінгового центру, будуть обчислювати з дня забору проби, тобто з 22 березня 2017 року. В такому випадку, термін дискваліфікації хорвата закінчується 22 серпня 2018 року. До тренувань гравець може приступити 22 червня.

У нинішньому сезоні футболіст провів 8 матчів в українській Прем'єр-лізі і відзначився в них 4 гольовими передачами. Срна виступає за донецький клуб з 2003 року і є рекордсменом клубу за кількістю проведених матчів. Контракт хорвата з "Шахтарем" закінчується влітку.

Раніше повідомлялося про те, що Даріо Срна отримав пропозицію від турецького топ-клубу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі