Срна повернувся із відпустки разом з "Шахтарем"

Поділитися
Срна повернувся із відпустки разом з "Шахтарем" Срна прибув в "Шахтар" © ФК Шахтер
Капітан "гірників" так і не перейшов в "Барселону".

Донецький "Шахтар" вийшов з відпустки, а в групі футболістів, які прибули на медогляд, був і капітан команди Даріо Срна.

В останні місяці іспанська преса регулярно повідомляла про майбутній перехід хорвата в каталонську "Барселону", але трансфер так і не відбувся, а ветеран "гірників" готовий розпочати підготовку до сезону в команді Паулу Фонсеки.

Раніше президент "Шахтаря" Рінат Ахметов заявив, що готовий відпустити хорватського захисника в "Барселону" на правах вільного агента без компенсації, якщо сам гравець захоче покинути "гірників".

Діюча угода Срни з "Шахтарем" закінчується влітку наступного року. У поточному сезоні на рахунку 34-річного легіонера 21 матч, 1 гол і 8 результативних передач.

Варто відзначити, що з відпустки в розташування "Шахтаря" також прибув нападник Пилип Будківський, який першу половину сезону провів в російському "Анжи".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі