Срна офіційно покинув "Шахтар"

Поділитися
Срна офіційно покинув "Шахтар" "Шахтар" не продовжив контракт з Срною © ФК Шахтер
Легенда клубу попрощався з уболівальниками.

Захисник і капітан донеччан Даріо Срна покинув "Шахтар". Його контракт закінчується 30 червня і не буде продовжений. Про це повідомляє офіційний сайт донецького клубу. За 15 років в "Шахтарі" Даріо провів 536 матчів і забив 49 голів. Всього з "Шахтарем" Даріо виграв 26 трофеїв: Кубок УЄФА, 10 разів ставав чемпіоном України, 7 разів вигравав Кубок України та 8 – Суперкубок.

"Даріо, ти великий Капітан! Дякую тобі за ці фантастичні 15 років, за цю красиву історію успіху, за твою любов, повагу і відданість "Шахтарю". Браво, Капітане! Спасибі, Даріо!", - повідомляється на офіційному сайті донецького клубу.

Даріо Срна – великий Капітан і великий гравець. А головне, Даріо – прекрасна людина. За 15 років він дуже багато зробив для "Шахтаря". І сьогодні я аплодую Даріо стоячи і кажу йому величезне-величезне спасибі! Спасибі за кожен матч, за кожен виграний з "Шахтарем" трофей, за справжню відданість Клубу. Ми були поруч у хвилини найбільшого тріумфу і в найважчі хвилини. Ми разом боролися і разом перемагали. І сьогодні я хочу сказати: ім'я Даріо Срни назавжди вписане в історію "Шахтаря". Даріо, наші двері і наші серця для тебе завжди будуть відкриті", - наводить слова президента "Шахтаря" Ріната Ахметова клубна прес-служба.

Сам Даріо також залишив прощального листа уболівальникам:

"Дорогі друзі, я залишаю "Шахтар". Мені складно вимовити ці слова, але це так. 15 років я виходив на поле у футболці "Шахтаря". Я виходив перемагати, я бився за Клуб, за вболівальників, за Донецьк. Мої заключні слова адресовані нашим уболівальникам. Дорогі друзі, мені завжди буде бракувати вашої любові і підтримки. Я завжди буду пам'ятати рев трибун переповненій "Донбас Арени", ту неймовірну атмосферу фантастичного свята, яку ви створювали на кожному нашому домашньому матчі. Спасибі вам, люблю вас! Моє серце належить "Шахтарю". До зустрічі!", - написав Срна.

Нагадаємо, український антидопінговий центр прийняв рішення дискваліфікувати Срну на 17 місяців від футболу у зв'язку з наявністю в його організмі заборонених антидопінговими правилами речовин.

Термін дискваліфікації, за рішенням українського антидопінгового центру, будуть обчислювати з дня забору проби, тобто з 22 березня 2017 року. В такому випадку, термін дискваліфікації хорвата закінчується 22 серпня 2018 року. До тренувань гравець може приступити 22 червня.

У минулому сезоні футболіст провів 8 матчів в українській Прем'єр-лізі і відзначився в них 4 гольовими передачами. Срна виступав за донецький клуб з 2003 року і є рекордсменом клубу за кількістю проведених матчів.

Раніше повідомлялося про те, що Даріо Срна хоче продовжити кар'єру в Англії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі