Срна не перейде в грецький ПАОК – ЗМІ

Поділитися
Срна не перейде в грецький ПАОК – ЗМІ Контракт Срни з "Шахтарем" закінчується влітку © ФК Шахтер
Хорват ще не визначився з продовженням кар'єри.

Захисник і капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна, схоже, не стане гравцем грецького ПАОКа, повідомляє місцеве видання Inpaok.com. Джерело повідомляє, що шанси на перехід хорвата істотно знизилися. Причина цього пов'язана з головним тренером грецької команди Разваном Луческу. У минулому сезоні на цій позиції виступав екс-гравець "Дніпра" 32-річний Лео Матос (39 поєдинків у всіх турнірах, 7 м'ячів). Саме йому румунський фахівець і вирішив довіритися.

Раніше повідомлялося про те, що Срна на зустрічі з колишнім директором "Шахтаря" міжнародних змагань Любошем Міхелом, що нині обіймає посаду спортивного директора ПАОКа, домовився про дворічний контракт за схемою 1+1. Перехід 36-річного захисника буде підтверджений у разі успішного проходження медичного огляду.

Далі 36-річний футболіст сам спростував цю інформацію:

"Я ні з ким нічого не підписував і найближчим часом не збираюся", - заявив Срна.

Нагадаємо, український антидопінговий центр прийняв рішення дискваліфікувати Срну на 17 місяців від футболу у зв'язку з наявністю в його організмі заборонених антидопінговими правилами речовин.

Термін дискваліфікації, за рішенням українського антидопінгового центру, будуть обчислювати з дня забору проби, тобто з 22 березня 2017 року. В такому випадку, термін дискваліфікації хорвата закінчується 22 серпня 2018 року. До тренувань гравець може приступити 22 червня.

У минулому сезоні футболіст провів 8 матчів в українській Прем'єр-лізі і відзначився в них 4 гольовими передачами. Срна виступає за донецький клуб з 2003 року і є рекордсменом клубу за кількістю проведених матчів. Контракт хорвата з "Шахтарем" закінчується влітку.

Раніше Срна повідомив про те, що покине "Шахтар" і продовжить кар'єру гравця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі