Срна наполягає на своїй невинності в допінговому скандалі

Поділитися
Срна наполягає на своїй невинності в допінговому скандалі Срна впевнений у своїй правоті © ФК Шахтер
Капітан "Шахтаря" зосереджений на захисті свого імені.

Хорватський захисник донецького "Шахтаря" Даріо Срна прокоментував ситуацію з позитивною допінг-пробою і своє рішення зробити паузу в кар'єрі.

"Я в порядку. Відчуваю себе добре і зараз я надзвичайно сильний морально. Можу сказати, що хорватські ЗМІ надали мені велику підтримку і я їх не розчарую. В кінці кінців я вийду з цієї ситуації з честю", - заявив Срна в коментарі Sportske.jutarnji.hr.

"Зараз я зосереджений на своєму захисті, про деталі якого усі скоро дізнаються. Чесно кажучи, я не міг тренуватися після всього цього і не міг зосередитися на футболі. Але якщо я виконав у свій час побажання мого покійного батька і повернувся для участі в Євро-2016 після похорону, то і зараз зможу довести все до перемоги. Я чистий від допінгу і доведу це".

У допінг-пробі Даріо Срни, яка була взята 22 березня 2017 року, був знайдений заборонений препарат. На сьогоднішній день не існує заборони футболісту брати участь у змаганнях, але він все одно вирішив припинити виступи за клуб.

Варто відзначити, що капітан "Шахтаря" в нинішньому сезоні провів 8 матчів в українській Прем'єр-лізі і відзначився в них 4 гольовими передачами. Срна виступає за донецький клуб з 2003 року.

Нагадаємо, раніше вболівальники "Наполі" вимагали перегравання матчу з "Шахтарем" через скандал з допінг-пробою Срни.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі