Срібний призер Ігор-2016 Беленюк встав на захист Усика

Поділитися
Срібний призер Ігор-2016 Беленюк встав на захист Усика Беленюк не вважає Усика зрадником © Reuters
Борець вважає, що критикують чемпіона ті, хто хоче попіаритися.

Український борець і срібний призер Олімпійських ігор-2016 Жан Беленюк не поділяє критику абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика (15-0, 11 КО) за фінальний бій WBSS з Муратом Гассієвим в Москві.

"Патріотизм? Напевно, це любов до своєї країни. Готовність жертвувати заради неї.

Критика Усика? Мені просто цікаво, хто його критикує. Потрібно розуміти масштаб Усика і масштаб тієї людини, яка його критикує. Багато піаряться. Є якийсь депутат, який вирішив написати відкритий лист Усику, щоб він сказав йому, куди буде витрачати зароблені гроші. Я бачу, що на цьому людина вирішила просто попіаритися. На наступний день всі про нього говорили, хоча і розуміють, що ця заява - маячня. Але все ж людина стала популярною.

Зараз взагалі на патріотизмі часто люблять піаритися, провокувати людей. А те, що зробив Усик – це великий подвиг і всі повинні бути за це вдячні. Поїхати в Росію, як її зараз називають "вороже лігво", відбоксувати і виграти. Що ще потрібно?

Особисто я на цей бій не їздив, у мене в цей момент були змагання в Туреччині. Я знайомий з Усиком, у нас звичайні відносини. Усик або Ломаченко? Важко сказати, якщо чесно. Як боксер - Ломаченко", - заявив Беленюк.

Раніше повідомлялося про те, що Усик планує провести проміжний бій перед Джошуа в суперважкій вазі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі