Сподіваюся, на Зінченка чекає довга кар'єра в "Ман Сіті" – Гвардіола

Поділитися
Сподіваюся, на Зінченка чекає довга кар'єра в "Ман Сіті" – Гвардіола Гвардіола хоче, щоб Зінченко залишився в "Ман Сіті" © Sky Sports
Іспанський наставник задоволений українським футболістом.

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола перед матчем чемпіонату Англії проти "Вест Гема" розповів про українського півзахисника команди Олександра Зінченка. Іспанець хоче, щоб він залишився в клубі.

"Зінченко продемонстрував мені важливість і цінність залишатися гарним хлопцем. На початку сезону він був близький до того, щоб покинути команду, але ні на одному з тренувань не бачив його незадоволеним. На нього чекає дуже довга кар'єра. Сподіваюся, тут", - цитує Гвардіолу офіційний твіттер клубу.

Нагадаємо, Зінченко в 2014 році покинув донецький "Шахтар", розірвавши контракт в односторонньому порядку, після чого перейшов у російську "Уфу", а пізніше - в "Манчестер Сіті" за 3,5 мільйона євро.

На вихідних Зінченко завоював Кубок англійської ліги, який став для українця третім завойованим трофеєм у складі команди з Манчестера. Усього в цьому сезоні українець провів 14 матчів, забив 1 гол і зробив 4 передачі.

Раніше повідомлялося про те, що Зінченко стане головною літньою трансферною метою "Наполі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі