Соукалова виграла Великий кришталевий глобус Кубка світу з біатлону

Поділитися
Соукалова виграла Великий кришталевий глобус Кубка світу з біатлону Соукалова здобула перемогу в сезоні © zimbio.com
Чеська біатлоністка вперше в кар'єрі стала володаркою головної нагороди сезону.

У російському Ханти-Мансійську в рамках заключного в цьому сезоні етапу Кубка світу відбулися гонки переслідування у жінок і чоловіків.

У жінок перемогу в гонці здобула Кайса Макаряйнен, другою до фінішу прийшла Марі Дорен Абер, а третьою - Доротея Вірер. До топ-10 гонки потрапили дві українські біатлоністки: сьоме місце, як і в спринтерській гонці, посіла Олена Підгрушна, дев'яте - Юлія Джима.

За підсумками цієї гонки визначилася доля Великого кришталевого глобуса. Чешка Габріела Соукалова, яка завершила гонку переслідування на четвертій позиції, стала недосяжною в загальному заліку і вперше в кар'єрі виграла головну нагороду сезону. На 63 очки за одну гонку до закінчення сезону від неї відстає Дорен Абер, третє місце займає Вірер.

Нагадаємо, в минулому році володаркою Великого кришталевого глобуса стала Дар'я Домрачева, яка нинішній сезон пропустила.

Читайте також: У Підгрушної діагностували мононуклеоз

У чоловіків виграв гонку переслідування Симон Шемп, другим до фінішу прийшов Йоханнес Бе, третім - Ерік Лессер. Серед українців найкращий результат показав Сергій Семенов - 15-е місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі