Слідом за першим ірландцем в Прем'єр-лізі за донецький "Металург" зіграв піонер-парагваєць

Поділитися
Слідом за першим ірландцем в Прем'єр-лізі за донецький "Металург" зіграв піонер-парагваєць Альдо Адорно став першим парагвайцями в чемпіонаті України
Парагвайський футболіст Альдо Адорно дебютував у донецькому "Металургу" у матчі проти "Олімпіка". Як би не склалася його кар'єра в команді, йому вже вдалося назавжди вписати своє ім'я в історію українського футболу.

Слідом за першим ірландцем в чемпіонаті Прем'єр-ліги Дарреном О'Ді,який провів у донецькому "Металурзі" весь сезон-2013/14, команда Володимира П'ятенка заявила в свої ряди ще одного піонера-легіонера: ним став атакуючий півзахисник Альдо Адорно з Парагваю.

Раніше в елітному дивізіоні України Південну Америку представляли звичні усім бразильці, аргентинці, що більш менш потрапляли у тенденцію, трохи менш популярні колумбійці, а також представники Болівії і Уругваю. А ось футболісти з Парагваю ще ніколи не виступали в українському чемпіонаті.

Адорно дебютував у матчі проти "Олімпіка", з'явившись у стартовому складі і був замінений на 62-й хвилині. За проведений на полі він показав, що є гарним виконавцем і напевно зуміє підсилити атакуючий потенціал команди Володимира П'ятенка. Втім, поки "Металург" програв "Олімпіку" 2:3, розмістившись в нижній частині турнірної таблиці.

32-річний Адорно прибув до "Металург" з Кіпру, де грав протягом декількох років за місцеві клуби. Також у його послужному списку значиться виступ і за ізраїльський "Маккабі" Т-А. Всього він провів у Європі 11 років.

Як розповів сам футболіст в інтерв'ю програмі ПроФутбол на каналі 2+2, перед приїздом в Україну він переконався в безпеці майбутньої поїздки. Тому в даний момент може думати лише про футбол. Також він зізнався, що кілька разів розглядав українську першість як хороший варіант продовження кар'єри.

Додамо, що в 7-му турі бере ослаблений маріупольський "Іллічівець" - гра відбудеться 20 вересня у Києві на стадіоні "Оболонь Арена". До речі, саме з табору "Іллічівця" в "Металург" прибуло ще двоє новачків - українці Артем Путівцев і Віталій Федотов. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі