Слідом за головним тренером з Одеси в Азербайджан підуть четверо футболістів

Поділитися
Слідом за головним тренером з Одеси в Азербайджан підуть четверо футболістів Руслан Фомін (ліворуч) може перейти в чемпіонат Азербайджану © football.ua
Роман Григорчук хоче бачити в рядах своєї нової команди відразу кількох футболістів "Чорноморця". В тому числі і досвідчених Олексія Гая та Руслана Фоміна.

Зимове міжсезоння може стати нелегким часом для одеського "Чорноморця", і команда із тих, хто здобуває путівку до Ліги Європи, може перетворитися в типового середняка.

Втім, ще влітку команду з Одеси залишили легіонери, і Роману Григорчуку довелося докласти максимум зусиль, щоб гра колективу залишалась бодай на колишньому рівні. Однак з відходом тренера в азербайджанську "Габалу" ситуація погіршиться.

Гравцями "Габали", яку український фахівець очолив минулого тижня, можуть стати четверо його колишніх підопічних з "Чорноморцю". За неофіційною інформацією, серед потенційних новачків азербайджанського клубу фігурують 24-річний захисник Євген Опанасенко, здатний зіграти в обороні та середній лінії 26-річний білоруський легіонер Михайло Сіваков, 32-річний півзахисник Олексій Гай та 28-річний нападник Руслан Фомін.

Повідомляється, що підготовку до весняної частини чемпіонату Азербайджану нова команда Григорчука почне 5 січня з навчально-тренувального збору в Туреччині. Коли з відпустки вийде колектив Олександра Бабича, який замінив біля керма одеситів колишнього наставника, не повідомляється.

Читайте також: "Дніпро" зацікавлений у футболісті "Зорі", що забив історичний гол "Шахтарю"

9 грудня стало відомо, що футболістам Чорноморця запропонували знизити зарплату, щоб таким чином не допустити фінансових негараздів в команді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі