Скрипник залишиться головним тренером "Вердера", незважаючи на погані результати

Поділитися
Скрипник залишиться головним тренером "Вердера", незважаючи на погані результати Контракт Скрипника з "Вердером" дійсний до 2017 року © zdfsport.de
Керівництво бременського клубу повністю довіряє українському фахівцю.

Віктор Скрипник, який очолив "Вердер" по ходу минулого сезону, залишиться біля керма команди, незважаючи на поразки в чотирьох турах поспіль.

"Він є підходящою людиною для нашого шляху. У Бремені не існує дискусій щодо тренера. Ми дискутуємо не про тренера, а з тренером. Це без сумніву перший випадок під час його тренерської кар'єри в Бундеслізі, коли він стикається з суспільним тиском. Він буде готовий. І отримає від мене повну підтримку", - сказав спортивний директор "Вердера" Томас Айхін в інтерв'ю Kicker.

У найближчому турі "Вердер" зіграє з "Баварією", але Айхін заявив, що Скрипник збереже свій пост, навіть якщо його підопічні зазнають нищівної поразки: "Навіть якщо ми програємо 0:12, Віктор залишиться нашим тренером".

Підтримав Скрипника і глава наглядової ради клубу Марко Боде: "Віктор вірить, що ми здатні на все. Я вірю, що він розробляє рішення проблем".

Відзначимо, що контракт Скрипника з "Вердером" діє до 2017 року. У минулому сезоні українець, нагадаємо, врятував команду, піднявши її з зони вильоту в середину таблиці. У поточному чемпіонаті "Вердер" набрав 7 очок у 8 турах і займає чотирнадцяте місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі