Скрипник може залишитися у "Вердері"

Поділитися
Скрипник може залишитися у "Вердері" Скрипник знаходиться у відпустці © zdfsport.de
Екс-головний тренер "музикантів" може продовжити роботу в клубі на іншій посаді.

Віктор Скрипник може продовжити роботу в "Вердері", але вже не на посту головного тренера першої команди. Український фахівець повідомив, що у нього діє контракт з німецьким клубом.

"Відставка з "Вердера" - це моє з керівництвом обопільне рішення, адже на першому місці завжди стоїть клуб, а потім вже тренер. "Вердеру" був потрібен струс, щоб команда почала здобувати позитивні результати.

У мене ще є діючий контракт з "Вердером" на 2 роки. Я можу туди повернутися на будь-яку посаду, але поки перебуваю у відпустці. З усіма в клубі у мене залишилися добрі стосунки. Всі чекають мене назад, щоб я і далі працював у Бремені", - сказав Скрипник.

Також тренер назвав причини свого звільнення з посади головного тренера команди: "Результати були поганими - завжди виграє команда, а програє тренер. Але у мене немає ніякої образи, це нормально. Це спорт і футбол".

Нагадаємо, у вересні Скрипник був звільнений з поста головного тренера бременського "Вердера" після чотирьох поспіль поразок на старті сезону. Українець працював в системі "Вердера" з 2004 року, а в жовтні 2014-го очолив головну команду бременців. По ходу першого сезону біля керма "Вердера" Скрипнику вдалося зберегти команді прописку в Бундеслізі (бременці фінішували десятими). Боротьбу за виживання команда вела і в минулому сезоні, зумівши зайняти тринадцяте місце і залишитися у вищому дивізіоні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі