Скаути "Ман Сіті" переглядали захисника збірної України – журналіст

Поділитися
Скаути "Ман Сіті" переглядали захисника збірної України – журналіст Матвієнко є основним центральним захисником "Шахтаря" © ФК Шахтер
Микола Матвієнко зацікавив гранда світового футболу.

Скаути "Манчестер Сіті" переглядали захисника донецького "Шахтаря" і збірної України Миколи Матвієнка, повідомив в Facebook журналіст Микола Васильков.

"Зараз обговорюємо з колегами з Англії, наскільки реальний інтерес до нього з боку Гвардіоли. З манчестерської газети "Trinity" мені пишуть, що скаути "Ман Сіті" його переглядали", - написав Васильков.

Нагадаємо, в нинішньому сезоні Матвієнко провів 21 матч за "гірників" у всіх турнірах, забивши один гол і віддавши одну результативну передачу.

"Шахтар" пішов на зимову перерву у чемпіонаті України на першому місці в турнірній таблиці, випереджаючи "Динамо" на 14 очок.

"Манчестер Сіті" йде третім у таблиці англійської Прем'єр-ліги. Від лідируючого "Ліверпуля" підопічні Хосепа Гвардіоли відстають на 14 очок.

Раніше повідомлялося про те, що скаути "Манчестер Юнайтед" відвідають матч УПЛ для перегляду двох гравців "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі