Скаут італійського клубу назвав найбільш перспективних українських футболістів

Поділитися
Скаут італійського клубу назвав найбільш перспективних українських футболістів У списку знаходиться Михайло Мудрик © ФК Шахтер
У списку два гравця "Динамо" і один "Шахтаря".

Скаут італійського "Кальярі" Алекс Великих, який є уродженцем України, назвав найбільш перспективних українських футболістів.

До його списку увійшли хавбеки київського "Динамо" Вікентій Волошин і Віктор Циганков, а також півзахисник донецького "Шахтаря" Михайло Мудрик.

"У моєму скаутинговому шорт-листі присутні три футболісти з України. Найбільш перспективний і готовий на даний момент – Віктор Циганков. Найбільш перспективним футболістом, який має потенціал зростання, є Вікентій Волошин. Мудрик на даний момент є найбільш готовим у своєму віці футболістом в Європі.

Циганков вже грає в головній команді, в єврокубках – це один тип гравця, ми його можемо порівняти, він два сезони проводить дуже вдало в Європі, має хорошу європейську пресу.

Якщо ми говоримо про Вікентія Волошина – це футболіст, який за своїми характеристиками на даний момент відповідає всім європейським вимогам і знаходиться в більш старшому віці команд і збірних.

Якщо ми будемо говорити про Мудрика, то це футболіст-любов. Наскільки він стане сформованим, буде залежати від наступних етапів його розвитку. Йому потрібно пограти зараз у головній команді, набути досвіду гри в єврокубках, йому не можна згоріти, його не можна зараз знищити перед журналістами, ну і намагатися тримати голову холодною, здоровий глузд і продовжувати прогресувати", – сказав Великих.

В поточному сезоні Циганков провів за "Динамо" 23 матчі у всіх турнірах, де забив 7 м'ячів і віддав 7 результативних передач, а Волошин ще не був задіяний в основній команді киян.

17-річний Михайло Мудрик встиг дебютувати в основній команді "Шахтаря" в кубковому поєдинку проти "Олімпіка".

Раніше повідомлялося про те, що два італійських клуби цікавляться лідером "Динамо" Циганковим.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі