Скандальний боксер Бріггс перекинув Кличко в воду під час тренування

Поділитися
Скандальний боксер Бріггс перекинув Кличко в воду під час тренування Бріггс знову намагається звернути на себе увагу Кличка © beatsboxingmayhem.com
Старіючий американський боксер Шеннон Бріггс все ще сподівається, що йому вдасться зустрітися з Кличком і тим самим поповнити свій бюджет значною сумою.

Скандально відомий американський боксер Шеннон Бріггс перекинув українця Володимира Кличка у воду під час тренування на одному з водоймищ у Флориді.

Намагаючись привернути до себе внинание чемпіона світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO, американський боксер спровокував черговий інцидент.

Бріггс під'їхав на моторному човні до який займався веслуванням українцю, почав кружляти навколо нього з криками "Чекаю тебе в рингу" і створювати хвилі, в результаті чого Кличко не втримався на дошці і впав у воду. Українець не став нічого відповідати американцеві, обмежившись лише фразою: "Ти перетнув межу".



Нагадаємо, раніше Бріггс увірвався в ресторан, де обідав Кличко, сів з ним за стіл, почав ображати його і є з його тарілки. В результаті Кличко вилив на голову американця воду. Боксерів швидко розняли, і до бійки справа не дійшла, однак Бріггс опинився в лікарні із-за того, що порізав руку, коли розбивав посуд за столиком українця.

Нагадаємо, що Бріггс у 2001 році програв бій Віталія Кличка, після чого безрезультатно намагається домогтися матчу з Володимиром.

Додамо, що напередодні Кличко повернувся в тренувальний табір після того, як повністю відновився від травми руки. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі